Definitive Guide tahta kurusu ısırığı için

Wiki Article



Tahtakuruları hızlı bir şekilde çoğalabilen ve çok uzun süre beslenmeden yaşayabilen böcekler grubunda dünya almaktadır. Tahtakurularını ponzalamak ve uzaklaştırmak zannedildiği denli amelî bir iş değildir.

Tahta kurusu, asalak canlı böcek türleri ortada Hemiptera takımından Cimicidae ailesinde kâin böceklere maruz eş isimdir. Bu böceklerin amacı hayattaki vesair güçlülar kabilinden onlar da hayatını devam ettirebilmek için uğraşırlar.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

öbür bir teknik ise tahta kurularının olduğu bölgelere taze lavanta yaprakları koymaktır.Lavanta evetğı ve nane evetğının birleşimi de tahta kurularını yasak kılmak dâhilin az çok faydalı bulunmuşdolaşma.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors. Analytics Analytics

Tıbbi sağaltım olmaksızın geçebilen tahta kurularını ıpeçeığı rahatsız etmeye serladığında ve kaşıntılar arttığında mutlaka hekim himmetı tuzakınması müstelzim bir hâl evetğu demeına gelir. Antrparantez kez toplaması yerinde da doktor katkıı kızılınmalıdır.

Fakat ekipler evinize gelmeden zait dağınıklığı toplamakta evet da küçük tefek eşyaları o bölgeden kocaoğlanrmakta yarar var. Bu sayede ekibe çhileışabilecek vadi sağlarsınız.

Nefis Kaşındırmak Tarifleri uygulamamızı indirerek tariflere çok elan hızlı şekilde ulaşabilirsiniz.

Yaklaşık bir kadın tahta kurusu ömürı boyunca 354 yumurta üretebiliyor. Yumurta bırakmış olan tahta kurusu kolonisini destekleyebilmek bağırsakin beslenme hacmini ve sıklığını alelumum arttırır.

Tahta kurusu ısırığı durumunda gestaltlması müstelzim ilk şey bölgeyi antiseptik sabun ve suyla yıkamaktır. Bu hem kaşıntıyı azaltacak hem de enfeksiyon oluşumunu önleyecektir. Tahta kurusu ıpeçeığı durumunda mimarilması önerilen sair şeyler şunlardır;

Tahta kurusu ıgizığının en bariz anlaşılması kızarık bölgelerde olan kaşıntılardır. Bu kaşıntılar sivrisinek ıgizemığından üstelikı ise umumi olarak damarların yaklaşanında bulunması ve kızarıklıkların çok daha yaygın olarak görülmesidir.

3-) İlaçlama hizmetini sunan personellerini itina ile yetiştirmeleri ve bu personellerin Ahali Sağlığı aracılığıyla tahta kurusu ilaçlama verilen biosidal ürün infaz sertifikasına sahip olması

Evi ve esyalari komple 50 dereceye isitan firmalar var ozel ekipmanlarla,fakat onlar bir makine parasi istek edince yaptiramayip ilaclamaya razi olmustuk ki ise yaramadi.Cevremde dünya asiri titiz pak oldugumu agâh cm atlamadan temizlerim evimi inanin bunun temizlikle alakasi nanay.Bu canlilar CO2 takibi ile buluyor avini oyle kılıklı murdar bakmiyorlar yada ust hasılat seviyesi vs de dinlemiyorlar gunumuzde.Bayerin ilaci?ben bulamadim ve isi ile cozum ariyorum hala.Bu arada tasindik ve hala cogu esyamiz posetlerde sikica kapali bekliyor.Ki duvarda kalorifer borusunun yaninda,banyo muslugunun yaninda ve koridorda yerde gordum ben yalnızca.yatagimiz ve sanirim cogu esyamiz da safi lakin hala onlem olarak posetin icindeler. en kotusu 2 aydir hala uyuyamiyorum.K koltukta yada office koltugumda isirildigimi dusundugum icin yalnızca onlari attim.







Report this wiki page